ketvirtadienis, kovo 08, 2007

Vištienos piršteliai pagal mamą

Labai greita, labai skanu ir nebrangu. Išmokau iš mamos ir dabar dažnai gaminu, nes tai gali būti ir vakarienė (ar pietūs) pvz. su ryžiais arba tiesiog šaltas užkandis.
Reikės:
400 g vištienos krūtinėlės file arba vidinės viščiukų file
2 š. sojų padažo
2 š. vorčesterio padažo
1 š. pomidorų padažo
druskos (jei sojų padažas nesūrus)
miltų

Vištieną supjaustyti nedideliai pailgais gabaliukais ir sumaišyti su sojų, vorčesterio ir pomidorų padažu. Palaikyti mažiausiai 20 min. Kepti aliejuje, prieš tai apvoliojus miltuose. Kepti trumpai (apie 3 min), kol apskrus abi pusės.


SKANAUS!

1 komentaras:

Vaida rašė...

Atrodo skaniai, pabandysiu