Reikės (2 porcijos):
1 cukinijos (apie 20 cm ilgio neperaugusios)
250 g. maltos mėsos
2 š. sviesto
1 svogūno galvos
2 pomidorų
fermentinio sūrio
150 ml daržovių sultinio
petražolių
mėgiamų prieskonių
bulvių garnyrui

Visą masę pagardiname prieskoniais ir sudedame į cukinijų puseles.

Tuomet keptuvėje išlydome likusį sviestą ir pakepiname cukinijų puseles. Joms šiek tiek apkepus supilame sultinį ir uždengus dangčiu troškiname apie 20 min. Prieš pabaigą apibarstome tarkuotu sūriu, sumaišytu su kapotomis petražolėmis ir uždengus dar šiek tiek troškiname (kol išsilydys sūris).

SKANAUS!
2 komentarai:
Atrodo ne tik gardžiai, bet ir gražiai. Ir išmoninga tu Aistule. Sniega
Atrodo ne tik gardžiai, bet ir gražiai. Ir išmoninga tu Aistule. Sniega
Rašyti komentarą