antradienis, kovo 23, 2010

Pavasario šventė

Atrodo, galų gale į Lietuvą atėjo pavasaris. Nesvarbu, kad naktį dar šąla, bet sniego nebėra, tad dienos visai pavasariškos atrodo.
Pavasariui greičiau išsijudinti bandė padėti ir mūsų darželis, kuriame šiandien vyko pavasario šventė. Visi visi darželio vaikai turėjo persirengti vyturėliais, gandriukai ir gėlytėmis.
Gaila tik, kad ši šventė buvo uždara, net tėveliai nebuvo kviečiami, nes tiek žmonių nebūtų tilpę į salę. Tad ir nuotraukų neturiu iš šventės. Nufotografavau tik savo vaikus pavasariškai pasidabinusius:




Belieka tikėtis, kad tiek daug vienoje vietoje susirinkusių paukštelių ir gėlyčių tikrai prišauks saulutės šilumą ir žalumą.

7 komentarai:

Vaida rašė...

vargse varlyte :( O pavasarine gelyte tai labai labai grazi.

Aistė rašė...

:) kokia tu greita komentuotoja :) Nespėjau parašyti dorai, žiūriu jau komentaras :))
Joo, varlytė tai vargšė, užtat gandras sotus :)

Vaida rašė...

Noriu pyrago :)

Aistė rašė...

Na, riestainių pažadu iškept ir atvežt Velykoms, bet su pyragu tai nežinau kaip bus... Tau teks kept :))

alfreda rašė...

Grazu!atrodo idomu jiems tam darzely

Aistė rašė...

Manau, kad tikrai įdomu ir gera, nes dar niekada nesakė, kad nenori į darželį. Nebent kai vėliau miegot nueina ir keltis ryte sunku. Bet ir tai, gal tik kelis kartus zirzėjo, kad nenori.
Dabar laukia Aurimo išleistuvės :( Net gaila. Bus jūreivių šventė.

Akvile rašė...

Oi, koks garnys nerealus! Kieno ideja buvo ta varle pasmeigt?
Mmmm, noreciau, kad ir mano vaikas i darzeli linksmai keliautu. Buvom pasibandymui pries kelias dienas ja palike valandelei privaciam ugdymo centre. Nugi nieko! Bandysiu savo blog'e kazka apie tai parasyt.