antradienis, balandžio 13, 2010

Mėgstantiems skaityti

Mes be knygų negyvenam. Visada skaitau kokią nors knygą sau ir kokias nors knygas vaikams. Tad išeina, kad vienu metu skaitau net tris knygas :D
Sau skaityti knygas išsirenku gan lengvai. Sunkiau išrinkti vaikams. Atrodo-knygyne lentynos lūžte lūžta nuo įvairiausių vaikiškų knygų. Bet būtent todėl ir sunku išsirinkti GERĄ knygą. Nes prileista tiek "šlamšto", kad bijai be rekomendacijos ką nors ir pirkti.
Bet štai, maždaug prieš pusmetį, internete atradau internetinę svetainę apie knygas vaikams ir nuostabų žurnalą "Rubinatis". Iš karto nesuabejojusi užsiprenumeravau. Žurnalas išleidžiamas keturis kartus per metus. Pirmąjį numerį jau gavau.

Ir tikrai labai patiko. Ypač patiko Kęstučio Urbos knygų apžvalga.
Žurnale yra atsiliepimai ir apie knygas mažamečiams, ir vyresnio amžiaus vaikams, ir paaugliams. Paskaičius "Rubinaitį" tikrai lengviau atsikvėpiau ir tikrai pasinaudosiu šiuo žurnalu ieškodama naujų knygų vaikams.

11 komentarų:

Vaida rašė...

As tai nemoku sakityti, tik skaityti :(

Aistė rašė...

Oi, Vaida, ačiū :))))
Esu kažkada gavus tokį laiškelį, kur buvo parašyta, kad svarbu tik, kad pirma ir paskutinė žodžio raidė būtų teisingos, o žodžio vidury raidės gali būti sumaišytos ir vistiek žmogus lengvai perskaitys ir supras viską. Ir buvo pridėdas tekstukas anglų kalba. Ir tikrai-be jokių problemų perskaičiau :)
Na, bet savo blog'e gal taip neeksperimentuosiu ir rašysiu kaip priklauso :)
Ačiū.

Vaida rašė...

Ir as perskaiciau ir supratau viska:) Tik siaip, pabendrauti norejau :)

Aistė rašė...

Tai gerai, čiotkai, visada labai laukiu komentarų :)

Aistė rašė...

P.S.-ar pastebėjai, kad kairėje pusėje atsirado toks skyrius "KOMENTARAI", kuriame matosi kiekvienas komentaras. Nebūtinai reikės tikrinti po pranešimu, matysis ar kas atsakė, ar ne ;)

Anonimiškas rašė...

Kestutis Urba baige Gudziunu vid. mkla,esam susutike,studijavo literatura universitete,rodos specializuojasi vaiku literaturoje,tikrai verta pasitiketi.
Suomiu svietimo sistema viena geriausiu pasauly,ir viena is priezasciu yre ta,kad tevai turi tradicija skaityti su vaikais ir vaikams.Tai ir tau valio!

Aistė rašė...

Tu matai, kaip įdomu dėl to Kęstučio Urbos... Tame žurnale man labai patiko jo straipsnis. Ne tik dėl to, kad patiko knygų apžvalga, bet ir dėl to, kad be galo maloniai skaitėsi. Taip sklandžiai parašyta. Labai patiko :)
Ir dėl suomių super :)

Anonimiškas rašė...

bandau komentuoti

Anonimiškas rašė...

tai pirkit knygas tik UAB "Knyga visiems"...

Anonimiškas rašė...

va anonimiskai tai pasiseke-teta Laima....skaitykit vaikeliai skaitykit....geras knygeles skaitykit, o Aist4 tai ne=inau kas permama, na super mama ir puiki moteryt4, mokykit4s i6 jos, va Vyciui jau ir riestainiai pasiseke....

Aistė rašė...

Laima, ačiū ačiū už tiek pagyrų :) Net susikukulinau :D
Stengsimes pirkt iš UAB "Knyga visiems", o jūs kepkit kepkit riestainius :)