penktadienis, lapkričio 23, 2007

Šiek tiek apie vaikus

Visą savaitę sėdėjau su abiem vaikais namie, nes sirgo... Pradėjo Aurimas - labai stipri angina. Po to ir Gretą kažkoks virusiukas užpuolė. O galų gale ir Rimvydas susirgo. Tai pati viena tris vaikus apšokinėt turėjau. Bet dabar jau visi beveik sveiki. Aurimo gerklė tik turi iki galo išgyti, bet pirmadienį jau eis į darželį-juk reikia repetuoti Kalėdinį vaidinimą.
Darželyje vis atsiranda problemų dėl Aurimo elgesio. Labai nepergyvenu-juk berniukas, turi būti judrus. Tik kartais nelabai gražių dalykų pridaro. Pvz. paskutinį kartą lėlę vienos mergaitės sulaužė-koją išsuko. Turi tokį draugelį Edgarą, su kuriuo neišskiriamai draugauja ir visokius zbitkus krečia. Auklėtojoms sakau-tai sodinkit juos atskirai per užsiėmimus. Jos juokiasi - sako pasodinam, bet neįmanoma pastebėt, kaip jie vėl į krūvą sueina. Tai daug su Aurimu kalbam ta tema, aiškinam, kaip reikia elgtis :)
O Greta tai smarkuolė mergaitė. Be galo linksma, labai mėgsta šokti ir dainuoti, nemažai visokių žodžių sako. Kai kas nors grįžta namo, ji labai apsidžiaugia ir stypčioja visaip, apsisuka aplink, rankas į viršų kilnoja :) Vieną rytą atsikėlė anksčiau už Aurimą, užsiropštė pas jį ant lovos ir priėjus pradėjo glostyt galvą broliukui. Ir sako: "Geeee, geeee..." Reiškia-geras :) Žodžiu-labai jau tokia moteriška :)
O štai kaip jie atrodo:

Čia abu filmuką žiūri:

Puodu karaliene:

Komentarų nėra: