pirmadienis, gegužės 19, 2008

Kepsneliai su čiobreliais

Seniai bedėjau kokį receptuką.
Tai štai. Čia taip netikėtai fantazija suveikė, nesinaudojau jokiom receptų knygom, bet gavosi visai neblogai, kad negėda ir pasidalinti viešai.

Reikės:
Kiaulienos nugarinės
Kečupo
Druskos
Pipirų
Džiovintų čiobrelių

Nugarinę supjaustyti griežinėliais (apie 1,5 - 2 cm storio). Šiek tiek išmušti. Apibarstyti druska ir pipirais, įtrinti kečupu ir čiobreliais. Palaikyti apie valandą ir kepti keptuvėje ant aliejaus. Ilgai kepti nereikia, gal kiekvieną pusę pо kokį 10-15 minučių.
Garnyrui labai skanu cukinijos. Jas supjaustyti griežinėliais ir pakepti ant tų pačių riebalų, kur kepė mėsa.



SKANAUS!

Komentarų nėra: