Tai štai. Čia taip netikėtai fantazija suveikė, nesinaudojau jokiom receptų knygom, bet gavosi visai neblogai, kad negėda ir pasidalinti viešai.
Reikės:
Kiaulienos nugarinės
Kečupo
Druskos
Pipirų
Džiovintų čiobrelių
Nugarinę supjaustyti griežinėliais (apie 1,5 - 2 cm storio). Šiek tiek išmušti. Apibarstyti druska ir pipirais, įtrinti kečupu ir čiobreliais. Palaikyti apie valandą ir kepti keptuvėje ant aliejaus. Ilgai kepti nereikia, gal kiekvieną pusę pо kokį 10-15 minučių.
Garnyrui labai skanu cukinijos. Jas supjaustyti griežinėliais ir pakepti ant tų pačių riebalų, kur kepė mėsa.

SKANAUS!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą