pirmadienis, sausio 14, 2008

Makaronai su tunu

Dažniausiai makaronus darau tiesiog su sūriu ir kečupu. Na, kartais dar pakepinu smulkintų dešrelių. Bet šį sykį nutariau "pasiiįvairinti" ir padažui naudojau tuną, pomidorus bei konservuotus žirnelius. Gavosi visai skaniai :)


Аnt aliejaus pakepinti supjaustytus pomidorus su prieskoniais, tuomet sudėti tuną į tą pačią keptuvę, po kiek laiko žirnelius ir galiausiai išvirusius makaronus. Viską išmaišyti, galima įpilti kečupo.
Skanaus!

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Man nelabai patinka ,kad neparasyta kaip gaminti

Aistė rašė...

Labai atsiprašau, skubu pasitaisyti. Reikia ant aliejaus pakepinti supjaustytus pomidorus su prieskoniais, tuomet sudėti tuną į tą pačią keptuvę, po kiek laiko žirnelius ir galiausiai išvirusius makaronus. Viską išmaišyti, galima įpilti kečupo.
Skanaus!