Dažniausiai makaronus darau tiesiog su sūriu ir kečupu. Na, kartais dar pakepinu smulkintų dešrelių. Bet šį sykį nutariau "pasiiįvairinti" ir padažui naudojau tuną, pomidorus bei konservuotus žirnelius. Gavosi visai skaniai :)

Аnt aliejaus pakepinti supjaustytus pomidorus su prieskoniais, tuomet sudėti tuną į tą pačią keptuvę, po kiek laiko žirnelius ir galiausiai išvirusius makaronus. Viską išmaišyti, galima įpilti kečupo.
Skanaus!
2 komentarai:
Man nelabai patinka ,kad neparasyta kaip gaminti
Labai atsiprašau, skubu pasitaisyti. Reikia ant aliejaus pakepinti supjaustytus pomidorus su prieskoniais, tuomet sudėti tuną į tą pačią keptuvę, po kiek laiko žirnelius ir galiausiai išvirusius makaronus. Viską išmaišyti, galima įpilti kečupo.
Skanaus!
Rašyti komentarą