sekmadienis, vasario 28, 2010

Pasivažinėjimas su haskiais

Šią žiemą žiemiškų pramogų tikrai netrūko. Tokia tikra žiema seniai buvo beaplankiusi. Paskutinė mūsų žiemiška pramoga turbūt buvo įdomiausia (na, bent jau netradiciškiausia) - važinėjom haskių kinkiniais. Tiksliau- vaikai važinėjo, o mes tik žiūrėjom ir džiaugėmės.
Šią pramogą suorganizavo Aurimo grupiokės mama. Surinko nemažą grupę norinčiųjų - apie 18 vaikų, ir visi patraukėm į Kernavę. Šiek tiek visą pramogą sugadino oras - ištisą dieną lijo, bet stengėmės per daug nekreipti dėmesio ir mėgautis atrakcija.
Prie Kernavės mus pasitiko haskių šeimininkai ir rodė kelią į mišką. Šunys važiavo štai tokioje būdoje:

Atvažiavus jie buvo išlaipinti ir visi pririšti prie medžių, kad nepabėgtų, nes jie labai keisti šunys - jei jau pasileis, tai bėgs kur akys mato ir kelio atgal nesuras.
Dar tie šunys įdomūs tuo, kad jie ne visai kaip šunys (net patys šeiminkai taip sakė) - jie visai ne agresyvūs (nors iš pažiūros atrodo priešingai) ir netgi loti nemoka!!!

Tad vaikai prie šių šunų galėjo būti kiek panorėję.

Galų gale visi paeiliui sėdo į roges ir lėkė, kiek šunys nešė :)


Gaila tik, kad oras jau buvo ne toks žiemiškas, temperatūra pliusinė ir haskiams jau buvo per šilta, todėl jie lėkė ne visu pajėgumu. Bet pramoga vistiek buvo labai gera ir įdomi.

4 komentarai:

Vaida rašė...

Va cia tai superine pramoga

Akvile rašė...

As per "Tele-Bim-Bam" maciau. Kai maniske pauges, labai noreciau ir jai tokia pramoga suteikt.;)

Laura rašė...

Kaip faina... O man tu sunu akiu spalva... kazkas nerealaus :)

Aistė rašė...

Taip, pramoga tikrai nereali. Žiūrėjau į vaikus ir pavydėjau :) Vežioja ir suaugusius, bet pramoga ne iš pigiausiųjų (40 Lt pravažiavimas pirmyn atgal, iš viso apie porą kilometrų), tad susilaikiau :)