sekmadienis, kovo 07, 2010

Pramogos prekybos centruose

Šiais laikais nuobodžiauti tikrai nėra kada. Kur benueisi, kur bepasisuksi visur pilna akcijų - atrakcijų. Suprantama, kiekvienam dabar svarbu pritraukti įvairiausiais būdais kuo daugiau klientų.
Renginiai prekybos centruose dar gana šviežia naujovė. Bet šiuo metu jau gerokai įsibėgėjusi ir vyksta praktiškai visuose prekybos centruose, tik spėk sekti informaciją. Papasakosiu kur teko pabuvoti mums.
Užpraeitą penktadienį visai atsitiktinai sudalyvavome sveikatingumo dienoje prekybos centre "Ozas". Visai neblogai pasisekė - patikrinom vaikų pėdutes, pažiūrėjom ar nėra pilnapadystės, o po to stebėjom rytų kovos menų pasirodymus. Aurimas buvo ypač susižavėjęs ir paskui einant vis bandė pats atkartoti jų rodytus pratimus, o dabar, žinoma, tik ir šneka, kaip norėtų lankyti tokius užsiėmimus.


Kitame renginyje sudalyvavome ne atsitiktinai - matėme skelbimą, todėl ir nuvykome. Prekybos centre "Panorama" buvo suorganizuoti keramikos kursai vaikams (nemokami) du sekmadienius iš eilės.

Pirmąjį sekmadienį visi vaikai gavo po gabalą molio ir turėjo ką nors nulipdyti. Antrąjį sekmadienį išdegtus darbelius vaikai dažė akriliniais dažais.
Aurimas nulipdė namelį:


O Greta gėlytę ir sraigę:


Darbeliai trumpam buvo sudėti į parodą, o po to galėjome parsinešti namo.
O dabar jau laukiam šiltesnių orų ir tikimės daugiau laiko praleisti lauke, o ne prekybos centruose :)

3 komentarai:

Akvile rašė...

Aisku, smagiai Jus ten pasibuvot, bet, va, as irgi siaubingai laukiu siltesniu oru. Taip norisi issiplaut ryte galva, ikist vaika i kazka lengvo ir lekt i smelio deze, kuri siaip jau mums visai po langais. O dabar: kol galva isdziusta, kol vaika apkutoji, tai, ziurek, ir pietu miego metas... Po prekybos centrus ir mes trinames, bet jau pabodo... Tokiem renginiam, kaip kad Jus buvot, tai maniske dar siek tiek per maza. O siaip ten grindis trint tai keik galima?..

Aistė rašė...

Taip, Akvile, sutinku, tie prekybos centrai nėra išsigelbėjimas. Aš irgi daug labiau mėgstu pramogas gryname ore. Bet kol kas panašu, kad dar nelabai greit pavasaris prasidės. Ko gero reikės vėl roges kinkyt :)

Akvile blog'ina rašė...

Tie prekybos centrai YRA issigelbejimas, bet jau ir jie pabodo...