sekmadienis, spalio 17, 2010

Seniai praėjęs Gretos gimtadienis


(Šioje nuotraukoje galima įžiūrėti, ant baliono Gretos pačios užrašytą savo vardą)

Tik dabar, bežiūrėdama senas nuotraukas ir atradusi gerą straipsį Moteryje, prisiminiau, kad net neaprašiau Gretos 4-ojo gimtadienio, kuris buvo visai šaunus. Tiesa, sunkokai sekėsi, kol galų gale pavyko atšvęsti. Tikra Gretos gimimo data - rugpjūčio 21 d. Čia tokia data, kai dar visi mėgaujasi paskutinėmis vasaros atostogų dienomis ir neskuba grįžti namo. Tad mes, norėdami būti geranoriški, netrukdėme draugams baigti atostogauti ir nukėlėme šventimą viena savaite vėliau. Visus sukvietėme, šventę suplanavome ir še tau, kad nori-susirgo pirmiausia Aurimas, o po to ir Greta. Buvo labai netikėta, nes visgi dar buvo vasara. Tad teko gimtadienį dar kartą nukelti.
Na, bet galų gale, rugsėjo 5 dieną, sugužėjo svečiai ir gimtadienis įvyko!
Šį kartą gimtadienis vadinosi "Pliušinių žaisliukų fiesta".

Visi draugai į gimtadienį turėjo atsivesti po dar vieną savo draugą-pliušinį žaisliuką.

(Skelbimą darėme kartu su vaikais)
Žailiukai buvo reikalingi gimtadienio užduotims. Kelias aprašysiu.
1. Užrištomis akimis priklijuoti "pliušiniam" meškiukui ausytę:

2. Pasisodinus savo pliušinį draugą ant kupros kuo greičiau įveikti trasą:

3. Pasisodinus savo pliušinį draugą ant kelių išvynioti "siuntinį". Siuntinys buvo padarytas iš daug sluoksnių laikraščių. Kiekviename sluoksnyje paslėptas saldus siurprizas. Labiausiai pasisekė tam, kuris siuntinį vyniojo paskutinis, nes siurprizai kuo toliau, tuo darėsi didesni.

Už visas kitas užduotis taip pat buvo dalinami šiokie tokie prizai ar bent paguodos prizai. Tad nuskriaustų neliko nei vieno.
Visi smagiai prisišėlo, tačiau į gimtadienio pabaigą Greta pradėjo darytis kažkokia liūdna. Ėch... pamatavom - 38 temperatūra. Na, svarbu atšventėm :)

Komentarų nėra: