penktadienis, kovo 02, 2007

Kai norisi užkrimsti

Dažnai sėdint vakarais namuose norisi kažko užkąsti. Eini, atidarinėji šaldytuvą, bet nieko gero nerandi... Todėl štai ką sugalvojau vakar.

Pyragėliai iš šaldytos sluoksniuotos tešlos.

1. Sutarkuojame fermentinį sūrį ir Panevėžio file (ar kitokį kumpį). Pakepiname svogūnus. Įberiame petražolių ir viską sumaišome.

2. Iškočiojame tešlą, supjaustome kvadratėliais ir sudedame masę.

3. Suformuojame krepšelius, aptepame plaktu kiaušiniu, pabarstome kmynais ir 20 min. kepame.


4. Tešlos liko, o masės nebeužteko, todėl dar padariau saldžių pyragėlių su vyšnių uogiene.


5. Valgome.


SKANAUS!

Komentarų nėra: