8 Lazagne lakštų
500 g faršo
1 morkos
nedidelio indelio pomidorų be žievės (savose sultyse)
prieskonių (raudonėlio, baziliko, galima česnako arba tiesiog prieskonių maltai mėsai)
Sūrio (geriausia Parmesano)
2 š. sviesto
2 š. miltų
pieno
Faršą šiek tiek pakepinti, tuomet dėti sutarkuotą morką, pomidorus, prieskonius. Kepti, kol gražiai apkeps.
Bešamelio padažas: du šaukštus sviesto ištirpinti keptuvėje, suberti miltus ir išmaišyti. Pilti pieną kol padažas beveik nebetirštės (bet turi būti gana tirštas). Suberti tarkuotą sūrį (kokius 3-4 šaukštus). Dar galima įdėti šiek tiek bazilikų ir pipirų.
Lazagne lakštus apvirti (kiek esu darius su nevirtais, būna labai kieti kraštai).
Sluoksniuoti: lazagne lakštas, faršas, lazagne lakštas, bešamelio padažas ir t.t.
Ant paskutinio lakšto turi būti bešamelio padažas ir užberti šiek tiek sūrio.


Kepti orkaitėje, kol gražiai apskrus viršus.

SKANAUS!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą