pirmadienis, kovo 05, 2007

Ryžių - varškės apkepas

Čia man užėjo kulinarinis įkvėpimas. Taigi dar vienas greitas ir skanus receptas.


Reikia:
200 g. ryžių
200 g. varškės
2 kiaušinių
saujelės razinų
3 šaukštų grietinės
60 g. cukraus
sviesto ir džiūvėsėlių kepimo formai

Ryžius išverdame. Kiaušinius su cukrumi išplakame ir sumaišome su varške, virtais ryžiais ir razinomis. Masę dedame į sviestu išteptą ir džiūvėsiais pabarstytą skardą ir aptepame grietine. Kepame kol pagels.

SKANAUS!

3 komentarai:

pushi rašė...

sita kazkada gaminom mokykloje, seniai seniai. skoni pamenu iki siol!!! :) begsiu pabandyti, kaip tik turiu nemazai virtu ryziu!

Aistė rašė...

:) skanaus!!!

Anonimiškas rašė...

O as galvodavau kaip tas apkepas su ryziais kepamas...=) Einu bandyti. Aciu.