Čia man užėjo kulinarinis įkvėpimas. Taigi dar vienas greitas ir skanus receptas.
Reikia:
200 g. ryžių
200 g. varškės
2 kiaušinių
saujelės razinų
3 šaukštų grietinės
60 g. cukraus
sviesto ir džiūvėsėlių kepimo formai
Ryžius išverdame. Kiaušinius su cukrumi išplakame ir sumaišome su varške, virtais ryžiais ir razinomis. Masę dedame į sviestu išteptą ir džiūvėsiais pabarstytą skardą ir aptepame grietine. Kepame kol pagels.
SKANAUS!
3 komentarai:
sita kazkada gaminom mokykloje, seniai seniai. skoni pamenu iki siol!!! :) begsiu pabandyti, kaip tik turiu nemazai virtu ryziu!
:) skanaus!!!
O as galvodavau kaip tas apkepas su ryziais kepamas...=) Einu bandyti. Aciu.
Rašyti komentarą