sekmadienis, rugpjūčio 22, 2010

Jurgos Šeduikytės koncertas


Penktadienį labai šauniai praleidome vakarą - nuvykome į Vasaros terasą (Vilniaus Mokytojų namų kiemelyje), kur turėjo koncertuoti Jurga Šeduikytė.
Tik atėjus į kiemelį pajutome be galo malonią atmosferą. Visi žmonės buvo gerai nusteikę, su šypsenom, oras lengvas, muzika rami. Super.
Mes atvykome pusvalandžiu anksčiau nei turėjo prasidėti koncertas, tad išsirinkome neblogas vietas. Labai patiko tai, kad tereikėjo pasiimti sulankstomas kėdes (jų buvo pristatyta nuošalėje) ir atsisėsti kur tik širdis geidžia. Tie, kurie buvo dar ankstyvesni, spėjo užsiimti vietas prie staliukų. O kai kurie staliukai buvo rezervuoti. Ir pasirodo ne bet kam!
Belaukiant koncerto pradžios pirmiausiai nubėgome su Greta pasisveikinti su Romu (gitaristu), kadangi jį pažįstame :) Jis šiek tiek nustebo, iš kur mes čia išdygome :) Belaukiant toliau, žmonių vis gausėjo. Rimvydas ir sako: "Atsisukit-prezidentė". Iš pradžių nesupratau, apie kokią jis čia prezidentę šneka. Bet pasuku galvą ir matau-per kelias kėdes nuo mūsų, prie vieno iš rezervuotų staliukų, sėdi gerbiama Dalia Grybauskaitė!

Buvo be galo keista matyti Prezidentę tokioje aplinkoje. Greta taip pat atpažino D. Grybauskaitę ir sako - noriu pasisveikinti. Na, jei jau taip, tai ėmėm ir nuėjom prie Prezidentės ir pasilabinome. Ji, savo ruožtu, paklausė Gretos vardo ir maloniai šypsojosi.
Koncertas, be abejo, mums taip pat labai patiko. Romas taip įsijautęs grojo, kad net gitaros styga trūko. Tuomet Jurgai teko užiminėti publiką vien savo vokalu, be gitaros pagalbos. Jai tai puikiai sekėsi.
Po koncerto Gretos klausiau-ar jai patiko. Ji mandagiai atsakė, kad nelabai :) Bet tikiuos, ji dar priaugs.

2 komentarai:

OlgaJ rašė...

Kieta jūsų Greta!

Aistė rašė...

:) jo, ji tikrai kieta :D pamatytum gyvai :))